Opinie o nas

okDodaj opinię

 

 

18-10-2016    Anna Gajda    Ocena: starstarstarstarstar      

W czerwcu firma wybudowała dla nas zmodyfikowany domek Weronika. Realizacja przebiegła sprawnie i terminowo, w bardzo miłej atmosferze. Można powiedzieć, że współpraca z Panami Doruchami to marzenie każdego budującego dom. Są to prawdziwi fachowcy, solidni, pracowici, otwarci na propozycje zmian, kulturalni i przesympatyczni. Szczerze polecam tę firmę!!!

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

01-12-2015    Maria F.    Ocena: starstarstarstarstar      

Od lata jesteśmy posiadaczami domku Gilbert. Domek wykonany przez braci Doruch stoi i cieszy.
Wykonanie porządne z dbałością o szczegóły. Ekipa solidna, pracowita i zdecydowanie godna polecenia.

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

 

27-06-2015    Gabriela F.    Ocena: starstarstarstarstar      

W maju tego roku firma postawiła nam na działce domek całoroczny ALBERT zmodyfikowany nieco do powierzchni 35 m kw. Jesteśmy bardzo zadowoleni z realizacji. Panowie sympatyczni, rzetelni, pracowici, skromni i otwarci na nasze sugestie i prośby. Polecam tę firmę i domek!

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

  

05-09-2014    Kaliszanie    Ocena: starstarstarstarstar      

Jeżeli marzycie o cudownym drewnianym domku to Wasze marzenia spełni wyjątkowa, rodzinna firma pp. Doruchów z Czempisza. Widzieliśmy różne budowy ,ale nigdy nie mieliśmy przyjemności spotkać tak doskonale zorganizowanej ekipy wykonawców, wiecej - "twórców".Oprócz wspaniałej logistyki, organizacji, efektywności, niezwykła życzliwość dla inwestora, zrozumienie, pomoc w spełnianiu wszelkich życzeń. Nie sądziliśmy ,że są jeszcze w tym kraju ludzie, którzy tak uczciwie i profesjonalnie potrafią pracować. Tym wspaniałym ludziom serdecznie dziękujemy.

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

 

30-07-2014    Sebastian Maciejewski    Ocena: starstarstarstarstar      

Po 2 latach postanowiłem napisać opinię. Wydaję, mi się, że wcześniej nie miałem zbytnio prawa oceniać. Domek dalej wspaniale się trzyma, jest odporny i trwały. Pamiętam, że wszystko przebiegło sprawnie i nie miałem żadnych zastrzeżeń. Mogę śmiało polecić

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

23-05-2014    Małgorzata Mokrzycka    Ocena: starstarstarstarstar3     

Wszystko pięknie, domek na działce idealnie się wkomponował i całymi dniami siedzimy na ganku. Ahh i taki piękny koniec Maja... Po prostu cudownie :)

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

05-12-2013    Zofia Jańczak    Ocena: starstarstarstarstar    

Firma wybudowała mi w listopadzie domek "Gumiś". Domek wykonany starannie i solidnie. Firma fachowa, rzetelna, dobrze zorganizowana. Polecam.

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

 

26-08-2013    Mariola i Paweł    Ocena: starstarstarstarstar    

W 2013 roku firma wykonała nam domek "Gilbert", którym jesteśmy zachwyceni. Został on wykonany w terminie,solidnie,profesjonalnie i zgodnie z umową.Panowie montujący wykazali się: starannością, pracowitością, fachowością i kulturą osobistą. Po dwóch miesiącach użytkowania nie możemy dopatrzeć się żadnych uchybień i usterek w wykonaniu. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i polecamy wszystkim tą firmę. M.P. tel. 504103723

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

28-10-2012    Sylwia Bangrowska    Ocena: starstarstarstarstar   

Jestem bardzo zadowolona z świadczonych usług firmy. Wystarczy opisać Panów w paru słowach: solidni, dokładni, wyrozumiali, perfekcyjni w swojej pracy pod każdym względem. Domek jest śliczny nic tylko powiedzieć "Ludzie zamawiajcie domki u Panów Doruch nie będziecie żałować chłopaki dają radę:)"

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

 

11-10-2012    Tomasz Marek    Ocena: starstarstarstarstar2   

We wrześniu firma montowała u mnie zmodyfikowanego "Alberta". Domek wykonany starannie i solidnie wszystko w uzgodnionych terminach. Firma fachowa, rzetelna, dobrze zorganizowana. Możliwość wprowadzania modyfikacji w oferowanych domkach. Atrakcyjna cena.

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

13-08-2012    Bogna Bilska    Ocena: starstarstarstarstar3 

Zamawiałam domek na narzędzia pod koniec czerwca 2012. Zamówienie zostało zrealizowane 12 lipca. Domek jest estetyczny, porządnie wykonany. Panowie byli słowni, punktualni, rzetelni. Dowieźli i sprawnie zmontowali domek u mnie w ogrodzie.
Można zamówić domek na wymiar. Zamówiłam też dodatkową półkę. Domek jest solidnie wykonany, bez porównania z tymi, które można dostać w marketach budowlanych. Papa na dachu nie jest zbyt estetyczna, sfalowała się. Lepiej wyglądałyby dachówki papowe. Szkoda, że nie spytałam - może można było zamówić. Jedyne zastrzeżenie do obsługi zamówienia - kolor nie został ze mną uzgodniony i kiedy wspomniałam o kolorze, okazało się, że domek już został zaimpregnowany inaczej, niż bym chciała.

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

 

06-09-2012    Iwona Stankiewicz    Ocena: starstarstarstarstar3 

W sierpniu firma stawiała dla nas domek Krzyś. Dodatkowo zamówiliśmy przybudówkę, która jest podzielona na narzędziownię oraz WC, rozwiązanie jest praktyczne. Domek ma duży taras, a na tym nam zależało. Montaż trwał 3 dni, ekipa była zorganizowana. Najwięcej problemów było z wjazdem na działkę, jest ciasno i trzeba było kawałek nosić elementy domku.  Domek wygląda na solidny, można dogadać się z układem okien i drzwi. Firma zajęła się też ułożeniem bloczków, ale trzeba je zamówić we własnym zakresie. Montaż zakończył się w umawianym terminie. Trzeba zamawiać domek z dużym wyprzedzeniem. My zamawialiśmy na początku czerwca i dostaliśmy termin na drugą połowę sierpnia. Panowie nie wykonują podłączenia wody, trzeba szukać hydraulika. 

Poleciłbym znajomym: Tak

Zobacz realizację

 

 


Dodaj swoją opinię o Firmie